Kachní maso s rýží a zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 348 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 13 g
- Sodík 211 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 115.5 mg
- Draslík 747.5 mg
- Vláknina 5020 mg
- Vitamín A 5020 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 81.3 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na wok pánvi na oleji smažíme kachní maso s kůží z obou stran. Maso odložíme a tuk slijeme. Pak osmažíme cibuli na plátky a dva prolisované stroužky česneku dozlatova. Přidáme proužky paprik na tři minuty, vložíme nakrájená rajčata bez semen, vývar, omáčku a po dvou minutách je upravíme na mísu s masem.