Kachna s hrachem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1124 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 95 g
- Sodík 379 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 265.6 mg
- Vláknina 13689.9 mg
- Vitamín A 13689.9 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na rozpáleném oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a uzené maso. Přidáme naporcovanou, osolenou a opepřenou kachnu a zprudka osmažíme. Přidáme hrášek a nakrájený salát, ochutíme oreganem a podlijeme vodou. Přikryjeme poklicí a vaříme na mírném ohni, dokud maso není měkké. Podáváme nejlépe s bramborovou kaší.