Kachna se zeleným hráškem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Hrášek
  • 1000 g Kachna mražená
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 30 g Slanina vepřová
  • 200 g Šalotka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 764 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 65 g
  • Sodík 179 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 9.4 mg
  • Draslík 325.1 mg
  • Vláknina 8500 mg
  • Vitamín A 8500 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou a omytou kachnu nakrájíme na porce, podusíme na másle.

  • 2

    K téměř měkkému masu přidáme na kostičky pokrájenou slaninu, celé šalotky a čerstvý hrášek. Dusíme, až vše změkne.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu