Kachna se zeleným hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 764 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 65 g
- Sodík 179 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 9.4 mg
- Draslík 325.1 mg
- Vláknina 8500 mg
- Vitamín A 8500 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou a omytou kachnu nakrájíme na porce, podusíme na másle.
-
2
K téměř měkkému masu přidáme na kostičky pokrájenou slaninu, celé šalotky a čerstvý hrášek. Dusíme, až vše změkne.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.