Husí játra s cibulkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1019 kcal
- Sacharidy 188 g
- Tuky 11 g
- Sodík 71 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 262.5 mg
- Draslík 152.4 mg
- Vláknina 16610.5 mg
- Vitamín A 16610.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 19.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, vložíme na ni játra a opečeme po obou stranách. Následně játra mírně podlijeme a dusíme zhruba 15 minut. V průběhu dušení játra obracíme.
-
2
Hotová játra zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme. Po krátkém povaření podáváme játra s chlebem, bramborami nebo suchou rýží.