Marináda na barbecue
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 155 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 1 g
- Sodík 358 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 92.7 mg
- Vláknina 1996.3 mg
- Vitamín A 1996.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Med s cukrem rozmícháme ve 2 lžících vody a smícháme jej se zbývajícími přísadami. Marinádou potřeme 1 kg kotlet, steaků nebo žebírek a zakryté necháme odležet nejméně jeden den. Naložené maso opékáme na grilu.