Tuňák s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 376 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 18 g
- Sodík 847 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 48.6 mg
- Draslík 701.5 mg
- Vláknina 9522.5 mg
- Vitamín A 9522.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 62.4 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme a nasekáme cibuli. Odstraníme z kapusty košťál a poškozené vrchní listy, kapustu omyjeme a pokrájíme na čtverečky. Maso z tuňáka pokrájíme na 4 plátky, osolíme je, opepříme a smažíme po každé straně 2 minuty v pánvi na oleji.
-
2
Rybí maso vyjmeme, dáme na talíř a udržujeme teplé.
-
3
Ve stejné pánvi smažíme 4 minuty cibuli, přidáme pokrájenou kapustu, boby a hrášek, přilijeme zeleninový vývar, osolíme ho, opepříme a vše 10 minut povaříme. Přidáme do pánve rybí plátky a dusíme vše další 4 minuty. Hotový pokrm přemístíme na servírovací mísu a horký podáváme na stůl.