Telecí Marengo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 20 g Kečup
  • 60 g Žampiony čerstvé
  • 300 g Telecí kýta
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 hrnek Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 354 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 299 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 141 mg
  • Draslík 689.7 mg
  • Vláknina 1651.5 mg
  • Vitamín A 1651.5 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na menší kousky a opečeme je na másle dozlatova. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme a zalijeme horkou vodou. Osolíme, přidáme kečup a zvolna dusíme doměkka.

  • 2

    Potom přisypeme očištěné, na plátky nakrájené žampiony, zasypeme moukou a podusíme ještě 10 minut.

Komentáře k receptu