Vepřové na víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 26 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 15 g Česnek
  • 3 kávová lžička Pepř bílý
  • 2 kávová lžička Petržel - nať
  • 4 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 3 kávová lžička Sůl
  • 3 kávová lžička Hořčice
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 l Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 404 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 648 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 69 mg
  • Draslík 707.8 mg
  • Vláknina 1663 mg
  • Vitamín A 1663 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Naklepeme maso a vložíme do mísy.

  • 2

    Maso v míse smícháme se solí, pepře, petrželí, strouhaným česnekem, hořčicí a paprikou.

  • 3

    Do masa vlijeme víno.

  • 4

    Vše důkladně promícháme a necháme 2 dny v chladničce.

  • 5

    Maso grilujeme 8 minut z každé strany.

Komentáře k receptu