Přímořské ražniči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 184 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 8 g
- Sodík 468 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 175 mg
- Draslík 300.9 mg
- Vláknina 3410.3 mg
- Vitamín A 3410.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.1 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme omytou hlívu ústřičnou, omytá rajčata a krevety a grilovací jehly. Připravíme směs bylinek, kterou budeme ražniči potírat.
-
2
Do misky nalijeme olivový olej, přidáme drobně pokrájenou zelenou petrželku, česnek, mateřídoušku, pepř a sůl. Dobře vymícháme, aby nám vznikla hustá směs.
-
3
Na grilovací jehly napichujeme střídavě hlívy, plátky rajčete, olivy a krevety, které během grilování potíráme bylinkovou směsí.