Jehněčí cheesburger

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Jehněčí maso mleté
  • 30 g Strouhanka
  • 80 g Sýr Parmezán
  • 1 ks Salát ledový
  • 4 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 614 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 518 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 104.9 mg
  • Draslík 411.4 mg
  • Vláknina 1804.8 mg
  • Vitamín A 1804.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.8 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve velké míse smícháme jehněčí maso, prolisujeme k němu česnek, ochutíme solí, pepřem a posypeme strouhankou. Důkladně promícháme, přidáme nastrouhaný sýr, znovu promícháme.

  • 2

    Rozpálíme gril na maximální teplotu, potřeme olejem a maso grilujeme pět minut z každé strany. Na poslední minutu dáme grilovat i připravené pečivo. Podáváme spolu s plátky salátu.

Komentáře k receptu