Rybí kornouty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Majonéza
  • 600 g Pangasius - filety
  • 20 g Citronová kůra
  • 6 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 100 g Strouhanka
  • 3 g Chilli koření mleté
  • 200 g Salát ledový
  • 5.56 ml Olej olivový
  • 2 ks Vaječný bílek slepičí
  • 4 ks Tortilla
  • 1 ks Limetka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 916 kcal
  • Sacharidy 128 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 1015 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 128 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 652.1 mg
  • Vláknina 35348 mg
  • Vitamín A 35348 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.4 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájeného pangasia posypeme nastrouhanou kůrou z citronu, osolíme, opepříme, namočíme do rozšlehaných bílků a obalíme ve strouhance ochucené chilli. Rozložíme na alobalový grilovací tác, pokropíme olejem a grilujeme 10 minut z obou stran, až strouhanka zezlátne.

  • 2

    Tortilly ohřejeme na grilu nebo v troubě, do každé dáme trochu majonézy, natrhané listy ledového salátu a porci ryby a sbalíme do kornoutu. Ozdobíme plátkem limetky.

Komentáře k receptu