Pórky opečené

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 12 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 kávová lžička Balsamico ocet
  • 4 ks Pórek
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 172 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 176 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 422.2 mg
  • Vláknina 8444.2 mg
  • Vitamín A 8444.2 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Podélně rozkrojíme pórky na poloviny, každý pórek potřeme olivovým olejem.

  • 2

    Grilujeme 7 minut, jednou otočíme. Poté pórky sundáme z grilu a pomažeme balzamikovým octem.

  • 3

    Osolíme, opepříme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu