Borůvková omáčka na víně

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Kompot borůvkový
  • 20 g Zázvor mletý
  • 3 ks Mandarinky
  • 3 dl Víno červené
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 192 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 56 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 301.5 mg
  • Vláknina 5693 mg
  • Vitamín A 5693 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.8 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy vylijeme kompot, nastrouhaný zázvor, šťávu z citrónu a mandarinek, hořčici, zalijeme dobrým červeným vínem, dobře rozmixujeme. Omáčku nakonec dochutíme podle potřeby cukrem a ještě promixujeme.

Komentáře k receptu