Jogurtový chléb s fenyklem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
- Sacharidy 83 g
- Tuky 6 g
- Sodík 405 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 8.7 mg
- Draslík 101 mg
- Vláknina 7760 mg
- Vitamín A 7760 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fenykl oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme jogurt, hladkou mouku, cukr, sůl a pokrájený fenykl. Promícháme, přidáme sušené droždí a vložíme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na základní chléb a necháme péct.