Chléb s ančovičkami, olivami a tymiánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 468 kcal
- Sacharidy 79 g
- Tuky 9 g
- Sodík 313 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 77 g
- Cholesterol 15.9 mg
- Draslík 185.1 mg
- Vláknina 4636 mg
- Vitamín A 4636 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 382.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mísy nasypeme chlebovou mouku, cukr, sůl a tymián, zalijeme mlékem a rozpuštěným máslem, přidáme sušené droždí a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme odpeckované, rozpůlené olivy a pokrájené ančovičky.