Kuřecí prsíčka v marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 273 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 20 g
- Sodík 175 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 78.7 mg
- Draslík 370.9 mg
- Vláknina 375.3 mg
- Vitamín A 375.3 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Opláchneme kuřecí plátky a necháme okapat.
-
2
Smícháme hořčici s olejem, pivem, solí a kousky rozmarýnu. Nalijeme směs na maso. Přikryjeme a necháme v lednici odležet.
-
3
Druhý den maso na rozpáleném oleji osmahneme.
-
4
Vyjmeme maso, přidáme zbytek marinády, máslo, zaprášíme moukou a zalijeme vodou.
-
5
Povaříme, přidáme maso a 5 minut dusíme.