Rybí filé s hořčicovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 303 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 12 g
- Sodík 196 mg
- Bílkoviny 85 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 73.4 mg
- Vláknina 1713.3 mg
- Vitamín A 1713.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filé nakrájíme na silnější plátky a urovnáme do třílitrové nádoby. Přilijeme vodu, ocet, přidáme pepř, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a podle chuti sůl. Přiklopíme a vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 6 minut. Potom filé obrátíme a vaříme ještě 6 minut.
-
2
V jiné nádobě rozehřejeme máslo. Hořčici rozmícháme s 2 lžícemi šťávy z filé a opatrně smícháme s rozehřátým máslem. Vaříme na plný výkon 2-3 minuty.
-
3
Filé podáváme přelité hořčicovou omáčkou.