Pilaf ze sumečka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 317 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 6 g
- Sodík 419 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 44 g
- Cholesterol 2.8 mg
- Draslík 277.9 mg
- Vláknina 3247.3 mg
- Vitamín A 3247.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté filety nadrobno nakrájíme a opečeme na oleji.
-
2
Přidáme předvařenou rýži, vývar, pepř a sůl. Směs vlijeme do rozehřáté, olejem vymaštěné remosky a zapékáme asi 10 minut. Potom necháme remosku chvíli zavřenou, až všechen vývar vsákne do rýže.
-
3
Pilaf podáváme ozdobený snítkou petrželky a čtvrtkami rajčat.