Kuřecí maso pečené s tatarskou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 147 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 6 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 17.5 mg
- Draslík 110.4 mg
- Vláknina 2589.8 mg
- Vitamín A 2589.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dno remosky lehce vymažeme máslem a poklademe oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibulí.
-
2
Cibuli mírně osolíme a rozložíme na ni osolené a opepřené kousky kuřecího masa bez kůže. Maso potřeme tatarskou omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.
-
3
Pokrm pečeme asi 30 minut.