Vepřový guláš v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřové maso libové
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 343 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 90.6 mg
  • Draslík 38.6 mg
  • Vláknina 927.2 mg
  • Vitamín A 927.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3162.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, posypeme pepřem a paprikou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, protlak, zakapeme olejem a dobře vše promícháme.

  • 2

    Směs rozdělíme na čtyři porce a každou zabalíme do alobalu. Balíčky dáme na plech nebo na mřížku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.

  • 3

    Hotový pokrm podáváme s opékanými brambory nebo chlebem.

Komentáře k receptu