Steaky z mečouna s koriandrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 115 g Máslo čerstvé
  • 1 ks Feferony
  • 4 ks Filé z mečouna
  • 4 ks Cuketa
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Sýr Parmezán
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 485 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 231 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 114.5 mg
  • Draslík 659.2 mg
  • Vláknina 667 mg
  • Vitamín A 667 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.8 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo smícháme s parmazánem a koriandrem.

  • 2

    Vložíme do máslové formy a dáme stranou.

  • 3

    Na rošt potřený olejem rozpáleného grilu dáme rybí steaky a z každé strany grilujeme 4 minuty.

  • 4

    Přidáme zeleninu a z obou stran ogrilujeme.

  • 5

    Hotovou rybu se zeleninou rozdělíme na nahřáté talíře.

  • 6

    Plátek mečouna ozdobíme lžící koriandrového másla a podáváme.

Komentáře k receptu