Pivovarská bašta

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Vepřová plec
  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 100 ml Pivo světlé 12% 4,5% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 504 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 301 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 106.5 mg
  • Draslík 682.3 mg
  • Vláknina 2964 mg
  • Vitamín A 2964 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřové maso nakrájíme na menší kostky, osolíme a opečeme v kastrolu na oleji s nasekanou cibulí. Potom dáme zapéct do vyhřáté trouby.

  • 2

    Po částečném změknutí masa přilijeme kečup, pivo, opepříme a přidáme prolisovaný česnek. Vše dusíme doměkka. Ke konci dušení můžeme přidat nakrájené žampiony.

Komentáře k receptu