Celerový karbanátek s kuřecím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 900 g Kuřecí prsa
  • 20 g Sůl
  • 100 g Strouhanka
  • 2 g majoránka
  • 250 g Celer
  • 50 ml Olej stolní
  • 3 ks vejce
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 174 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 948 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 60.4 mg
  • Draslík 343.2 mg
  • Vláknina 480 mg
  • Vitamín A 480 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Společně s celerem umeleme kuřecí maso z prsou, přidáme žemli namočenou v mléce, sůl, vejce a umícháme směs.

  • 2

    Z těsta vytvarujeme karbanátky, které potřeme směsí oleje a sladké papriky a pečeme v konvektomatu nebo v troubě.

Komentáře k receptu