Karobovo-tvarohová buchta

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 20

Suroviny

  • 250 g Tvaroh měkký
  • 5 kávová lžička Karob
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • 0.75 hrnek Cukr krupice
  • 1 hrnek Mléko polotučné
  • 0.25 hrnek Olej slunečnicový
  • 0.25 hrnek Mléko polotučné
  • 0.25 hrnek Cukr krupice
  • 2 hrnek Polohrubá mouka pšeničná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 137 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 32 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 39.3 mg
  • Draslík 87.5 mg
  • Vláknina 1449.4 mg
  • Vitamín A 1449.4 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 2.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve smícháme všechny ingredience na tvarohové těsto a vymícháme hladkou směs. Necháme chvíli odležet.

  • 2

    Pak smícháme mouku, cukr, karob a přidáme mléko, vejce a olej. Nakonec přidáme kypřící prášek a vymícháme hladké těsto.

  • 3

    Tmavé těsto nalijeme plech vyložený pečicím papírem (nebo vymzaný tukem a vysypaný hrubou moukou). Na tmavé těsto nalijeme tvarohové těsto.

  • 4

    Moučník pečeme cca 25minut na 180°C.

Komentáře k receptu