Brioškový chléb s kandovaným zázvorem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 206 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 60 g Zázvor kandovaný
  • 50 g Cukr krupice
  • 80 g Máslo čerstvé
  • 10 g Droždí sušené
  • 300 ml Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 495 kcal
  • Sacharidy 82 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 324 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 21 mg
  • Draslík 16.2 mg
  • Vláknina 6146.7 mg
  • Vitamín A 6146.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy vlijeme mléko, rozpuštěné máslo, přidáme sůl, cukr, hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přispypeme droždí a nastavíme program na sladký chléb. Po zaznění signálu přidáme na kousky nakrájený kandovaný zázvor a necháme péct.

Komentáře k receptu