Chléb s řepnými listy a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 196 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 8 g Droždí sušené
  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 20 g Cukr krupice
  • 100 g Sýr Comté
  • 50 g Řepné listy
  • 40 ml Olej olivový
  • 250 ml Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 446 kcal
  • Sacharidy 65 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 344 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 12.9 mg
  • Vláknina 6634 mg
  • Vitamín A 6634 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čerstvé řepné listy opereme, osušíme a nasekáme na drobno. Do mísy nalijeme olej, vodu, přidáme hladkou mouku, cukr, sůl a sýr comté, zamícháme, přidáme sušené droždí. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a po zaznění signálu přihodíme kousky řepných listů, necháme péct.

Komentáře k receptu