Filipínské bochánky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 50 g Cukr krupice
  • 125 ml Mléko polotučné
  • 65 ml Mléko zahuštěné neslazené
  • 125 ml Voda pitná
  • 2.5 kávová lžička Droždí sušené
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 5 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 508 kcal
  • Sacharidy 72 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 54 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 66.2 mg
  • Draslík 29 mg
  • Vláknina 6146.7 mg
  • Vitamín A 6146.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vodu, kondenzované mléko, vejce, cukr, sůl, změklé máslo, olej, mléko, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme program Těsto.

  • 2

    Hotové těsto vyklopíme na pomoučený vál, jemně prohněteme a rozdělíme na 24 koulí. Přikryjeme je fólií a necháme 50 minut kynout.

  • 3

    Nakonec je pečeme při 175 stupních 10 minut.

Komentáře k receptu