Rybí filé nakyselo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Filé rybí
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 0.25 kávová lžička Hřebíček
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 1 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 4 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 4 polévková lžíce Ocet vinný
  • 1 polévková lžíce Rýže ochucená bazalka a petržel
  • 1 polévková lžíce Mouka čočková
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 65 mg
  • Bílkoviny 65 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 73.5 mg
  • Vláknina 2445.6 mg
  • Vitamín A 2445.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozpustíme máslo, rozmícháme v něm utřený česnek, nadrobno nasekanou feferonku a petrželku, přidáme všechno koření, čočkovou mouku, ocet, sůl. Vzniklou směsí důkladně potřeme plátky masa a zabalíme je do alobalu.

  • 2

    Vložíme do vyhřáté trouby, pečeme přibližně 15 minut. Poté ihned podáváme.

Komentáře k receptu