Hajdarábádská kořeněná sekaná

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso mleté
  • 100 g Olej rostlinný
  • 200 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Zázvor mletý
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 kávová lžička Cukr moučkový
  • 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 4 ks Cibule
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 1 špetka Sůl
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Petržel kudrnka
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 465 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 32 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 77.5 mg
  • Draslík 700.6 mg
  • Vláknina 5125.2 mg
  • Vitamín A 5125.2 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.2 mg
  • Vitamín E 3.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno a polovinu osmahneme na rozpáleném oleji dozlatova. Papriku, česnek a petržel nakrájíme na malé kousky, všechny suroviny i se zbytkem cibule důkladně promícháme a ze směsi utvoříme šišku.

  • 2

    Vložíme na osmaženou cibulku, podlijeme vodou a v rozehřáté troubě upečeme doměkka. Naporcujeme a ihned podáváme.

Komentáře k receptu