Parmice červená v kokosovém bochníku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 515 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 31 g
- Sodík 771 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 27.6 mg
- Draslík 442.4 mg
- Vláknina 5445 mg
- Vitamín A 5445 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.3 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Červenou parmici bez kůže nasekáme na nudličky a smícháme s nasekanými rajčaty, paprikami, chilli papričkou a cibulí. Vmícháme do směsi tekutinu z kokosu, strouhanku, pepř a sůl.
-
2
Pekáček vymažeme a dáme do něj směs s rybím masem. Zapékáme v předehřáté troubě 75 minut při teplotě 200 stupňů.
-
3
Vymícháme do hladka rajčatový kečup, ostrou paprikovou omáčku a hořčici. Vznikne ostrá papriková omáčka.
-
4
Upečený bochník nakrájíme na plátky a podáváme teplý či studený s ostrou paprikovou omáčkou.