Křupavé rybí filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Filé rybí
  • 50 g Sýr Parmezán
  • 250 g Strouhanka
  • 150 g Petržel - nať
  • 20 g Citronová kůra
  • 10 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 40 ml Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 418 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 1608 mg
  • Bílkoviny 53 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 8.5 mg
  • Draslík 403.6 mg
  • Vláknina 7872.5 mg
  • Vitamín A 7872.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 76 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse smícháme strouhanku, najemno pokrájenou petrželovou nať, nastrouhaný parmezán, nastrouhanou citronovou kůru a olivový olej. Osolíme, opepříme a promícháme.

  • 2

    Kousky rybího filé ve směsi důkladně obalíme. Dáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C 15 minut.

Komentáře k receptu