Telecí ledvina na grilu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 2 ks Telecí ledviny
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 363 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 535 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 923.8 mg
  • Draslík 685.6 mg
  • Vláknina 263 mg
  • Vitamín A 263 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté ledvinky zbavíme částečně tuku, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Po obou stranách je obalíme ve strouhance a rychle opečeme na grilu.

  • 2

    Podáváme s bylinkovým máslem.

  • 3

    Vhodnou přílohou je žampionová rýže.

Komentáře k receptu