Balkánská pečená makrela
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 832 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 46 g
- Sodík 219 mg
- Bílkoviny 75 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 240 mg
- Draslík 1036.4 mg
- Vláknina 12593.2 mg
- Vitamín A 12593.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme a na čtverečky nakrájíme brambory.
-
2
Vymažeme pekáč, naskládáme brambory a pokapeme je olejem. Posypeme solí a dáme péct.
-
3
Když jsou brambory téměř měkké, přidáme očištěné a omyté ryby. Poprášíme je rozdrceným novým kořením a pepřem a dáme na 20 minut ještě do trouby.