Holandské brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 6 g
- Sodík 335 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 9.1 mg
- Draslík 1060.9 mg
- Vláknina 10225 mg
- Vitamín A 10225 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané brambory nakrájíme na kolečka a osolíme. Cibuli nakrájíme najemno.
-
2
Do máslem vymazaného kastrolu vrstvíme střídavě brambory a cibuli. Vše podléváme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.