Holandské brambory

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Brambory
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 šálek Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 180 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 335 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 9.1 mg
  • Draslík 1060.9 mg
  • Vláknina 10225 mg
  • Vitamín A 10225 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupané brambory nakrájíme na kolečka a osolíme. Cibuli nakrájíme najemno.

  • 2

    Do máslem vymazaného kastrolu vrstvíme střídavě brambory a cibuli. Vše podléváme vývarem a pod pokličkou dusíme doměkka.

Komentáře k receptu