Kuřecí teriyaki s pomerančem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 173 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 3 g
- Sodík 134 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 72 mg
- Draslík 536.3 mg
- Vláknina 2657.5 mg
- Vitamín A 2657.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.7 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do marinády, kterou připravíme smícháním všech přísad dáme kuřecí prsa nakrájená na dlouhé tenké plátky. Necháme marinovat asi patnáct minut. Dáme osmahnout asi na pět minut na pánev-dokud maso nezměkne.
-
2
Na talíři ozdobíme plátky pomeranče.
-
3
Podáváme s hořčicí a řeřichou nebo s vařenou rýží.