Dušený květák s kapary
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 81 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 5 g
- Sodík 903 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 478.9 mg
- Vláknina 7810 mg
- Vitamín A 7810 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 78 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Květák očistíme, rozebereme na růžičky a udusíme na másle.
-
2
Mírně osolíme a přidáme celé, propláchnuté kapary. Vše krátce podusíme.
-
3
Nakonec do pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.