Dušený květák s kapary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 g Kapary sterilované
  • 300 g Květák
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 5 g Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 81 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 903 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 478.9 mg
  • Vláknina 7810 mg
  • Vitamín A 7810 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 78 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Květák očistíme, rozebereme na růžičky a udusíme na másle.

  • 2

    Mírně osolíme a přidáme celé, propláchnuté kapary. Vše krátce podusíme.

  • 3

    Nakonec do pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.

Komentáře k receptu