Vepřové maso na vídeňský způsob

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Rajčata
  • 240 g Vepřové maso libové
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 polévková lžíce Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 332 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 204 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 85.2 mg
  • Draslík 483.3 mg
  • Vláknina 4800 mg
  • Vitamín A 4800 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.4 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3036.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso uvaříme v osolené vodě spolu s očištěnou kořenovou zeleninou doměkka.

  • 2

    Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.

  • 3

    Připravíme omáčku z rajčat rozvařených ve víně, osolíme a prolisujeme. Plátky masa omáčkou přelijeme.

Komentáře k receptu