Vepřové maso na vídeňský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 332 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 22 g
- Sodík 204 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 85.2 mg
- Draslík 483.3 mg
- Vláknina 4800 mg
- Vitamín A 4800 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3036.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso uvaříme v osolené vodě spolu s očištěnou kořenovou zeleninou doměkka.
-
2
Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky.
-
3
Připravíme omáčku z rajčat rozvařených ve víně, osolíme a prolisujeme. Plátky masa omáčkou přelijeme.