Jablka s ořechy a rumem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 521 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 27 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 67 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 677.2 mg
- Vláknina 25260 mg
- Vitamín A 25260 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 57.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupaná jablka zakapeme citronovou šťávou a nakrájíme na tenké plátky. Podle chuti osladíme.
-
2
Potom přidáme jemně nasekané ořechy a rum. Vše promícháme.
-
3
Podáváme dobře vychlazené a každou porci ozdobíme půlkou ořechu.