Hovězí maso na protlaku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 76 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 4 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 6.3 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 315 mg
- Vitamín A 315 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso osolíme, nasucho opečeme, podlijeme vodou a dusíme.
-
2
Přidáme rajčatový protlak a maso dodusíme doměkka.
-
3
Pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě, dochutíme a šťávu ještě povaříme.
-
4
Před podáváním přidáme kousek másla.