Svíčkové řezy se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Hovězí svíčková
  • 80 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 282 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 294 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 77.9 mg
  • Draslík 577.8 mg
  • Vláknina 987.8 mg
  • Vitamín A 987.8 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na silnější plátky, mírně naklepeme, osolíme, poprášíme kořením, které jsme si smíchali v misce, pokapeme olejem a worcesterovou omáčkou.

  • 2

    Na každý plátek masa položíme plátek sýru a posypeme kousky nakrájené zelené papriky.

  • 3

    Plátky zabalíme do alobalu a pečeme v troubě na roštu.

Komentáře k receptu