Svíčkové řezy se sýrem
Suroviny
- 600 g Hovězí svíčková
- 80 g Sýr Eidam cihla 40%
- 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
- 1 kávová lžička Kari koření
- 1 kávová lžička Sůl
- 1 ks Paprika zelená
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 1 polévková lžíce Olej stolní
- 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 6 g
- Sodík 294 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 77.9 mg
- Draslík 577.8 mg
- Vláknina 987.8 mg
- Vitamín A 987.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.5 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na silnější plátky, mírně naklepeme, osolíme, poprášíme kořením, které jsme si smíchali v misce, pokapeme olejem a worcesterovou omáčkou.
-
2
Na každý plátek masa položíme plátek sýru a posypeme kousky nakrájené zelené papriky.
-
3
Plátky zabalíme do alobalu a pečeme v troubě na roštu.