Pestrá pánev

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Párky jemné
  • 200 g Zakysaná smetana
  • 800 g Fazole bílé sterilované
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 515 kcal
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 245 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 27.6 mg
  • Draslík 1023.4 mg
  • Vláknina 20173.8 mg
  • Vitamín A 20173.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Párky nakrájíme našikmo, cibuli nasekáme na kolečka a obojí opékáme na pánvi na rozehřátém oleji asi 5 minut.

  • 2

    Fazole scedíme, propláchneme je studenou vodou a necháme okapat. Přidáme je na pánev k párkům a dusíme, občas zamícháme. Vmícháme kysanou smetanu, promícháme a ještě chvíli povaříme.

  • 3

    Směs posypeme sekanou petrželkou a podáváme s černým chlebem.

Komentáře k receptu