Krevetové krekry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 196 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 13 g
- Sodík 625 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 45.1 mg
- Draslík 50.6 mg
- Vláknina 1320 mg
- Vitamín A 1320 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tác vyložíme papírovými ubrousky.Ve velké pánvi rozehřejeme olej,stáhneme plamen a udržujeme stále stejnou teplotu.Do vařícího oleje vhodíme asi čtyři krevetové krekry.V okamžiku kdy krekry nabobtnají je vytáhneme z oleje-nesmějí se zbarvit dohněda.Dáme je okapat na tác,posolíme a můžeme podávat.