Krevetové krekry

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 55 g Krekry krevetové
  • 1.25 ml Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 196 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 625 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 45.1 mg
  • Draslík 50.6 mg
  • Vláknina 1320 mg
  • Vitamín A 1320 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tác vyložíme papírovými ubrousky.Ve velké pánvi rozehřejeme olej,stáhneme plamen a udržujeme stále stejnou teplotu.Do vařícího oleje vhodíme asi čtyři krevetové krekry.V okamžiku kdy krekry nabobtnají je vytáhneme z oleje-nesmějí se zbarvit dohněda.Dáme je okapat na tác,posolíme a můžeme podávat.

Komentáře k receptu