Tvarohová nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1649 kcal
- Sacharidy 184 g
- Tuky 54 g
- Sodík 301 mg
- Bílkoviny 116 g
- Uhlovodany 163 g
- Cholesterol 776.4 mg
- Draslík 704.9 mg
- Vláknina 3996.8 mg
- Vitamín A 3996.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Utřeme společně máslo, cukr, vanilinový cukr, žloutky a přidáme tvaroh, citronovou kůru a omyté rozinky.
-
2
Nakonec do nádivky zlehka vmícháme sníh ušlehaný ze 4 bílků.
-
3
Tvarohovou nádivku používáme při přípravě buchet nebo koláčů.