Tvarohová nádivka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Cukr krupice
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 500 g Tvaroh jemný
  • 50 g Hrozinky
  • 1 ks Cukr vanilka
  • 2 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 4 ks Vaječný bílek slepičí
  • 1 špetka Citronová kůra
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1649 kcal
  • Sacharidy 184 g
  • Tuky 54 g
  • Sodík 301 mg
  • Bílkoviny 116 g
  • Uhlovodany 163 g
  • Cholesterol 776.4 mg
  • Draslík 704.9 mg
  • Vláknina 3996.8 mg
  • Vitamín A 3996.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 35.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Utřeme společně máslo, cukr, vanilinový cukr, žloutky a přidáme tvaroh, citronovou kůru a omyté rozinky.

  • 2

    Nakonec do nádivky zlehka vmícháme sníh ušlehaný ze 4 bílků.

  • 3

    Tvarohovou nádivku používáme při přípravě buchet nebo koláčů.

Komentáře k receptu