Rajčata s fazolovými lusky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Rajčata
  • 400 g Fazolové lusky zelené
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 78 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 69 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 449 mg
  • Vláknina 7839.8 mg
  • Vitamín A 7839.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.9 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Fazolové lusky očistíme, překrojíme na poloviny a v osolené vodě je uvaříme ne zcela doměkka.

  • 2

    Do kastrolu dáme olej, přidáme lusky, oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata a vše dusíme doměkka.

  • 3

    Nakonec pokrm osolíme, opepříme a teplý podáváme s bílým chlebem.

Komentáře k receptu