Vepřové kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 500 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 38 g
- Sodík 239 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 101.1 mg
- Draslík 636.9 mg
- Vláknina 2058.3 mg
- Vitamín A 2058.3 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nejprve omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky.
-
2
Ve woku rozpálíme olej a maso za stálého míchání zprudka orestujeme. Poté vyjmeme a uchováme horké.
-
3
Do woku vložíme nakrájenou cibuli a česnek, zalijeme vývarem, přidáme kari pastu a švestkovou omáčku. Zvolna 2-3min povaříme.
-
4
Vložíme zpět maso a dusíme dalších cca 6-7min.
-
5
Kari rozdělíme na talíře, posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky a podáváme.