Telecí hrudí smažené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 16165 kcal
- Sacharidy 985 g
- Tuky 1191 g
- Sodík 391857 mg
- Bílkoviny 340 g
- Uhlovodany 254 g
- Cholesterol 1760.7 mg
- Draslík 3595.4 mg
- Vláknina 87000 mg
- Vitamín A 87000 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 12.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 44.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do vroucí osolené vody vložíme vcelku očistěné telecí hrudí.
-
2
15 minut vaříme.
-
3
Pak vložíme hrudí do studené vody, vyjmeme žeberní kosti a nakrájíme maso na porce.
-
4
Jednotlivé porce obalujeme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
-
5
Osmahneme v rozehřátém oleji po obou stranách.
-
6
Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.