Kuřecí salát s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2064 kcal
- Sacharidy 60 g
- Tuky 180 g
- Sodík 1256 mg
- Bílkoviny 59 g
- Uhlovodany 59 g
- Cholesterol 280 mg
- Draslík 1279.8 mg
- Vláknina 18424 mg
- Vitamín A 18424 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.7 mg
- Vitamín E 19.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařené nebo pečené maso z kuřete, čerstvá nebo kompotovaná jablka a vařený celer, nakrájíme na nudličky, osolíme, ochutíme
-
2
citrónovou šťávou a promícháme.
-
3
Přidáme majonézu zředěnou smetanou, zamícháme a podáváme.