Kokosový dezert s Pedro bonbonky

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Maliny
  • 400 g vychlazeného kokosového mléka z plechovky
  • 1 ks mango nakrájené na plátky
  • 1 ks balíček Pedro Hambáče
  • 2 polévková lžíce nakrájených mandlí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 65 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 188.8 mg
  • Vláknina 16250 mg
  • Vitamín A 16250 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 32.8 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Otočte plechovku s mlékem směrem dolů. Opatrně odlijte kokosové mléko stranou. Zbylý kokosový krém dejte do elektrického mixéru. Šlehejte 1 až 2 minuty dohladka (pokud je krém moc tuhý, přidejte lžičku kokosového mléka).

  • 3

    Třetinu nakrájeného manga rozdělte do dvou skleniček. Na mango navrstvěte polovinu kokosového krému. Na krém dejte maliny, bonbonky Pedro Hambáče a další třetinu nakrájeného manga. Zakryjte zbytkem kokosového krému. Na krém naaranžujte zbytek manga a dozdobte mandlemi a několika Pedro bonbonky.

Komentáře k receptu