Kokosový dezert s Pedro bonbonky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 65 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 1 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 188.8 mg
- Vláknina 16250 mg
- Vitamín A 16250 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.8 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Otočte plechovku s mlékem směrem dolů. Opatrně odlijte kokosové mléko stranou. Zbylý kokosový krém dejte do elektrického mixéru. Šlehejte 1 až 2 minuty dohladka (pokud je krém moc tuhý, přidejte lžičku kokosového mléka).
-
3
Třetinu nakrájeného manga rozdělte do dvou skleniček. Na mango navrstvěte polovinu kokosového krému. Na krém dejte maliny, bonbonky Pedro Hambáče a další třetinu nakrájeného manga. Zakryjte zbytkem kokosového krému. Na krém naaranžujte zbytek manga a dozdobte mandlemi a několika Pedro bonbonky.