Čokoládovotvarohová bábovka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 225 ml Mléko polotučné
  • 60 ml Olej stolní
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Cukr vanilka
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
  • 2 polévková lžíce Kakao - prášek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 130 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 65 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 116.2 mg
  • Draslík 164 mg
  • Vláknina 776.8 mg
  • Vitamín A 776.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve si uděláme těsto:

  • 2

    Ušleháme vejce a cukr(krupice) do pěny, přidáme olej a mléko(100ml) smíchané dohromady, a přisypáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem.

  • 3

    Náplň:

  • 4

    Tvaroh, žloutek, cukr moučka, vanilkový puding, vanilkový cuk a mléko(125ml) smícháme dohromady.

  • 5

    Do bábovkové formy na střídačku lejeme těsto a náplň. Začínáme a končíme těstem.

  • 7

    Pečeme 35-45 minut na 170 stupňů

Komentáře k receptu