Salát z kapusty a bílých fazolí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Fazole bílé
  • 1 ks Kapusta hlávková
  • 8 ks Rajčata sušená sterilovaná
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1445 kcal
  • Sacharidy 176 g
  • Tuky 84 g
  • Sodík 1655 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 176 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 10659.5 mg
  • Vláknina 85048 mg
  • Vitamín A 85048 mg
  • Vitamín B6 2.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 894.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kapustu a rajčata nakrájíme na pásky.

  • 2

    Kapustu a rajčata dobře promícháme s dresinkem a podáváme se slitými fazolemi.

Komentáře k receptu